Werkwijze

Meestercoach kiest voor het principe: Opleiden binnen de club (OBC). Dit betekent dat al onze diensten bij de voetbalvereniging 'thuis' worden uitgevoerd.

De vereniging komt voor Meestercoach altijd van rechts. Oftewel, de vereniging gaat voor.

Het intern opleiden binnen de club is een bewuste keuze. Hierdoor gaat alle aandacht, begeleiding en ondersteuning naar alle geledingen van de vereniging. Uw vereniging krijgt de volledige aandacht door hulp op maat én in eigen huis. Meestercoach onderscheidt zich hiermee van de KNVB, in tegenstelling tot de algemene district-opleidingen van de sportbond komt Meestercoach opleiden binnen de club en adresseren wij de specifieke uitdagingen waar u tegenaan loopt. Opleiden binnen de club brengt direct een groot aantal voordelen voor de voetbalvereniging.

Voordelen van opleiden binnen de club

Altijd een thuiswedstrijd

Alle diensten worden uitgevoerd bij de vereniging ‘thuis’ en alléén op maat voor de betreffende vereniging. Alles gebeurt bij de vereniging zelf. Hierdoor hoeven bestuurders, coördinatoren, jeugdtrainer/coaches, jeugdspelers en ouders geen afstanden af te leggen om ergens bij aanwezig te zijn. Meestercoach komt naar de vereniging toe. De tijdsinvestering van de scholingsbijeenkomsten is in overleg met de vereniging en wordt afgestemd op de behoeften van de cursisten. Meestercoach geeft de aandacht aan de vereniging en heeft geen belangen bij andere partijen.

 

Samen één team

Meestercoach werkt samen met de vereniging. De vereniging bepaalt samen met Meestercoach de richting die wordt ingezet. De eigen inbreng van de vereniging is daarbij van essentieel belang, want de vereniging weet zelf welke koers er wordt gevaren en waar het in de toekomst naar toe wil. Meestercoach analyseert samen met de vereniging waar de behoeften en prioriteiten liggen. Een samenwerking dient van twee kanten te komen en daardoor is de eigen inbreng van de vereniging cruciaal.

 

Bal op maat

Doordat Meestercoach voor Opleiden binnen de club kiest, kan zorg op maat geleverd worden voor de vereniging. Meestercoach maakt een analyse van de vereniging en helpt de vereniging vervolgens in de behoeften en prioriteiten. In samenspraak wordt gekeken waar de vereniging in geholpen kan worden. Dit wordt op maat gemaakt naar de specifieke wensen van de vereniging. De vereniging krijgt de bal op maat aangespeeld door Meestercoach.